Industrielaan 11b, 5721HK Asten | + 31 (0)629086292


Wat maakt ons anders?


De natuurlijke bewegingen die we maken in het dagelijks leven zoals zitten, lopen, rennen, tillen, duwen en trekken zijn de bewegingen die wij tijdens de oefeningen laten terugkomen in onze trainingen. We kunnen slechts zelden geïsoleerde spieren in het "echte" leven gebruiken. Daarom trainen wij heel het lichaam met functionele bewegingen. Denk hierbij aan oefeningen met je eigen lichaamsgewicht of met losse gewichten, halters, kettlebells, elastieken etc. Dit programma is heel duidelijk en kan worden geschaald voor alle niveaus van fitness, van jong tot oud en van huisvrouwen tot militairen. Deze bewegingen, houdingen en technieken worden altijd onder begeleiding gedaan door een gecertificeerde trainer.

Doordat we een kleine groepjes trainen krijg je altijd de begeleiding en aandacht die je nodig hebt om je doelen te bereiken. We zien het namelijk echt als onze missie om “the place to be” te worden in Asten en omgeving als het aankomt op training en coaching voor gezondheid en fysieke prestaties. We willen zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden hier op een voor hen verantwoorde en zinvolle manier aan te werken of iets over te kunnen leren.

Dus wil je meer energie, meer functionele kracht, betere controle van je lichaamsgewicht en je beter gaan voelen in het dagelijks leven:

Doe een proefles of kom eens langs voor een praatje, wij zijn er voor iedereen.